Ontmoeting met je gids

 Evenement afgelopen
 
0
Categorie
Lotusheerd
Datum
2017-05-11 20:00 - 22:00

Omdat de eerste donderdag van mei valt op 4 mei, hebben we onze maandelijkse activiteit verplaatst naar 11 mei. We ontvangen dan Petra Kalsbeek. Samen met Petra proberen we contact te maken met onze gids. Petra heeft een globaal programma doorgestuurd. Dit is eigenlijk meer een rode draad, dan het volledige programma. Petra weet eigenlijk pas op 11 mei hoe de avond er echt uit gaat zien.

In elk geval zal het de overgrote meerderheid van de bezoekers lukken om contact met zijn/haar gids(en) te maken die avond. Dat contact maken moet je vooral zien als dat je je gids ervaart (een weten, een voelen). We hebben als mens meerdere gidsen, maar we richten ons deze avond op de gids die op dat moment het sterkte doorkomt. Er is geen tijd voor langdurige en diepgaande gesprekken. Dat is wel mogelijk bij een cursus bij Petra.

Petra zal verder uitleggen waarom de een alles via veertjes ervaart en de ander alleen maar reactie of antwoorden krijgt in bijvoorbeeld zij slaap. Op deze avond zullen we vragen stellen aan onze gids en daarop krijgen we ook antwoorden.

De avond wordt interactief ingestoken, want het is vooral de bedoeling dat je het zelf gaat leren! Hoe we dat precies gaan doen, laat Petra nog niet los omdat anders je verstand zich er mee gaat bemoeien. En dat is zonde van de oefening die ze heeft bedacht.

Verder vindt Petra het belangrijk dat je zelf aan het denken wordt gezet, dus krijg je van haar vragen waarover je kunt nadenken

Petra Kalsbeek woont in Meppel en voert haar praktijk in Zwolle. Neem eens een kijkje op haar websites www.yryda.nl en www.stoppenmetrokendoorhypnose.nl. De eerste website is momenteel even offline, maar je kunt gerust op een later moment weer eens een kijkje nemen!

 

Waar?

Buurtcentrum ‘t Heerdenhoes

Isebrandtsheerd 97

Groningen

 

Aanvang

20:00 uur

(zaal open 19:30 uur)

Niet verplicht, maar voor ons wel handig:

Meld je even aan als je van plan bent om te komen(via Facebook aanklikken dat je aanwezig bent of met een e-mail). Dan weten we op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen.

 

Entree

€ 10,00

 

Informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2017-05-11 20:00 - 22:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
 

Powered by iCagenda