Handleeskunde met Rebecca van Delden

 Evenement afgelopen
 
0
Categorie
Lotusheerd
Datum
2017-02-02 20:00 - 22:00

Op deze avond komt Rebecca van Delden uitleg geven over handlezen. Handlezen is de methode om iemands karakter, gezondheid, kwaliteiten en groei-mogelijkheden te ‘lezen’ in iemands hand. Je hoeft niet helderziend te zijn om de informatie uit handen te kunnen lezen. Het is een logische wetenschap die voor iedereen te begrijpen en uit te oefenen is.       

Met behulp van handlezen kun je inzicht krijgen in je eigen karakter en je bewust worden van je kwaliteiten en je beperkingen. Het kan daarmee hulp zijn om optimaler te functioneren. En dit zijn weer bouwstenen om een fijne toekomst te creëren.

Het wordt een avond waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Je zult dus ook zeker in je eigen handen en die van je buurman/-vrouw gaan kijken. Als je een toekomstvoorspelling van Rebecca verwacht, moeten we je helaas teleurstellen. Dat doet ze niet!

Rebecca werd met veel enthousiasme ontvangen bij Aan tafel bij… op 8 december jl. Ze verricht naast handlezen ook nog verschillende andere activiteiten, zoals de Buteyko ademhalingsmethode, Bach Bloesem Remedies en Voetreflex. Dit alles doet ze onder de naam Handsaam. Neem eens een kijkje op haar website www.rebeccavandelden.nu.

Waar?
Buurtcentrum ‘t Heerdenhoes
Isebrandtsheerd 97
Groningen

Aanvang
20:00 uur
(zaal open 19:30 uur)

Niet verplicht, maar wel handig voor ons: meld je even aan als je van plan bent om te komen (via Facebook aanklikken dat je aanwezig bent of via een e-mail). Dan weten we op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen.

Entree
€ 10,00

Informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2017-02-02 20:00 - 22:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
 

Powered by iCagenda