Een astrologische blik op het jaar 2017

 Evenement afgelopen
 
0
Categorie
Lotusheerd
Datum
2017-01-12 20:00 - 22:00

Nel Helder heeft voor ons naar het nieuwe jaar gekeken en komt haar astrologische blik op 2017 met ons delen. Wat hebben de sterren voor ons in petto?

Daarnaast zal Nel aan de hand van de Zon en Maanstand een verhaal houden over verlangens en realisatiemogelijkheden in dit leven. Er is daarnaast zeker gelegenheid om aan het einde van de avond voor een ieder deze stand te bekijken.

Nel woont en werkt in Groningen. Ze is sinds jaar en dag astrologe en is daarnaast schoonheids-specialiste. Haar bedrijf heet Cheiron en is gevestigd aan de Nieuweweg in Groningen. Nel verzorgde in 2016 ook een vooruitblik en was als deelnemer aanwezig met haar glazen bol bij Aan tafel bij… op 8 december jl. Neem alvast eens een kijkje op haar website www.saloncheiron.nl.

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap. Al sinds de mens op aarde rondloopt kijkt hij in verwondering naar de beweging van de hemellichamen en probeert hij een verband te leggen tussen de regelmaat en ordening aan de hemel en de chaos om hem heen. Tegelijkertijd is astrologie een beeldtaal die zich bedient van symbolen en beelden.

In het Universum houdt alles met elkaar verband. Zo onder zo boven, zo binnen zo buiten. Wij zijn allemaal onderdeel van het Universum, de kosmos.

In de astrologie worden verbanden gezocht tussen de posities die planeten innemen ten opzichte van de aarde. Ook zon en maan worden in de astrologie tot deze hemellichamen gerekend. De stand van de planeten weerspiegelen dus energieën die wij als mens ervaren.

Waar?

Buurtcentrum ‘t Heerdenhoes
Isebrandtsheerd 97
Groningen

Aanvang
20:00 uur
(zaal open 19:30 uur)

Niet verplicht, maar wel handig voor ons:

Meld je even aan als je van plan bent om te komen (via Facebook aanklikken dat je komt of met een e-mail). Dan weten we op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen.


Entree
€ 10,00

Informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2017-01-12 20:00 - 22:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
 

Powered by iCagenda