JoomlaTemplates.me by WebHostArt

 

Tijdens een paranormale avond legt het medium contact met dierbare overledenen. Als iemand is overgegaan betekent dit niet dat hij/zij ook direct alle waarheden kent. Berichten die worden doorgegeven moeten dus in het perspectief van de mening van de overledene worden gezien. Wat de overledene zegt ligt onder meer aan wat hij/zij ondertussen heeft geleerd. Ook na het overlijden leert een geest namelijk verder.
Bijvoorbeeld:
Een moeder wil voor haar dochter alleen maar het beste. Dat geldt ook voor de toekomstige partner van haar dochter. Geen man is goed genoeg. Na het overlijden bezoekt de dochter een spirituele avond. Ze legt als voorwerp een foto van haar moeder neer en ze stelt de vraag of de huidige relatie wat wordt. Het medium leest de foto en krijgt contact met de moeder. Het antwoord van de moeder is afhankelijk van wat ze ondertussen heeft geleerd.
Heeft de moeder nog niks geleerd, dan zal ze zeggen dat de relatie niks wordt. In een ander stadium kan ze zeggen dat haar dochter een keuze maakt die zij niet zou hebben gemaakt. Of ze kan zeggen dat ze het haar dochter moeilijk heeft gemaakt door haar d’r keuze op te leggen.
Het zal je maar gebeuren dat je in een voor jouw gevoel fijne relatie zit en het medium zegt: ‘Nou, die relatie wordt niks hoor!’
Bedenk dus dat een medium alleen maar de mening van een overledene doorgeeft en dus niet altijd de waarheid verteld. Overdenk datgene wat je op een paranormale avond hoort thuis nog eens en bedenk daarbij hoe de overledene tijdens het leven in elkaar stak. Vaak werpt dat een duidelijk licht op het antwoord dat je krijgt.
Bedenk daarnaast ook dat een medium de waarnemingen vertaalt vanuit zijn/haar normen en waarden waarmee het verhaal ook nog eens overgoten.

Maanstand